Feb 7, 2014

PEREMPUAN DAN CINCIN

Assalamualaikum w.b.t.

Setahu aku perempuan ni selagi takde cincin dijari dorang selagi tu takkan diam.
Paham2 la perempuan ni jadi macam mana selagi lelaki tu tak jadi hak milik dorang kan. hahaha


tapi yang paling penting kepercayaan lah.
kalau takde kepercayaan dekat pasangan kita, semua pun jadi tak tentu arah kan.
jangan macam tu kawan... bukan lelaki tu je rasa rimas, kawan2 korang pun rasa menyampah tengok.


tapi
tapi 
tapi


tapi kalau da ada cincin dijari pun masih nak kongkong si lelaki tu.

itu namanya  GILA  ohkay ngertikkkk!!
















5 comments:

smbotak said...

sayang -> cemburu -> kongkong

apa ada hal, kalau lelaki tu tak kisah. tapi jarang la...

reen afny said...

haha ada kawan tunang aku. drp gf sampai jadi bini pun still kongkong dan tanya2 kawan2 laki die mana laki dia pergi. annoying kan..





broooo!! nak alamat....... nak pos kad kawen. hohoho (@.@)

smbotak said...

sila jangan jadikan contah ya!

alamat lambat, ni email aku: synicalmind@gmail.com

smbotak said...

alamak, typo pulak!
*contoh

(bau kentut sudah ditinggalkan)

reen afny said...

haha bukan typo. pelat la. haha


yeayy.. okay2.. nanti aku emel. hehe