May 17, 2011

CINTA DISAMPAHKAN

THE WORST BIRTHDAY PRESENT EVER!!!

"tak semua kau rancang akan berlaku,
mungkin nasib tak menyebelahi aku.." YUNA-PENAKUT

HIDUP INI UMPAMA RODA.
kadang2 kita berada di bawah dan kadang2 kita akan berada di atas.

mungkin sekarang masa aku berada di bawah.
aku kalah dalam pertempuran cinta. haha
tapi aku takkan mengalah terhadap dugaan yang memang ditakdirkan untuk aku.
*banyak pulak dugaan nak datang time2 aku nak amek exam ni kan.*
SABAR REEN SABAR.

takpa, slow2 wahai hati..

*the healing process*
(sambil tu nak flirt2 boleh?)

tak guna cerita lebih bila hati da terluka.
  
                               

 saya pun taknak bermusuh dengan awak sebap awak penah jadi orang yang saya sayang, orang yang penah share feeling, opinion semua dengan saya.
apapun, saya sentiasa doakan kesejahteraan awak.
kita masih kawan kan :)
mungkin dengan cara ini kita boleh memelihara hubungan kita, permainan dunia. (nobody knows)

4 comments:

Fadzli Amir said...

salam kenal....itulah yang terbaik, walaupun dah tak berkongsi perasaan lagi, tapi masih jadi kawan...!!

Auntie Nenet said...

wassalam.. btl tu. hukhuk
xbaek bermusuh kan. kalau da jodoh bwt pe nk paksa lagi. :)

sweet life said...

Reen..its okay! mesti dapat yang lagi baik and lagi bagus nanti.. :)

jodoh tetap akan tiba sayang!

Auntie Nenet said...

hukhuk tq tyra syg....
tula byk dugaan btl kapel ngn dak upnm ni. adehhh