Jul 15, 2011

biru itu sexyy di mata ku ;)

haha actualy aku perasan bila aku pakai baju biru, i feel sexyy.
da tu kenapa? jelezz? haha biar lah nak perasan sendiri. hekhek

baru aku perasan yang aku ada banyak gila baju color biru.
lepas tu tetiba pulak rasa nak tambah baju biru lagi.
so pergi shopping dekat kitschen.

dapat pun baju idaman aku selama ni.
lambat beli sebap nak tunggu sale.
ni pun dapat 20% off.



lawa kan baju idaman aku ni. lagi lawa kalau aku pakai ;)

hmmm patut la semalam dari pagi gatal je tapak tangan aku.
rupanya duit nak terbang. huhu
takpe la asal kan berbaloi.

well, kerja penat2 bila lagi nak spend money kalau bukan dekat diri sendiri kan?
sangat berbaloi bila memakai pakaian dengan hasil titik peluh sendiri.
rasa macam PUAS.
tak perlu nak meminta-minta dari dana PAMA. *papa mama*

hee rasa macam nak tukar tema color untuk raya tahun ni je.
nak warna biru. hekhek
ju, jangan mara eh sebap kteorang semua rasa ungu macam tak menarik je. tak elok untuk baby dan mummy nya sekali.
*wink wink*

6 comments:

fieza jaja said...

nk 1 bleh x?hehehe

Auntie Nenet said...

fieza... bole2. tp wane laen lah ;)
hehehehe

fieza jaja said...

dekut ah.hahahha

Auntie Nenet said...

hehehe dgn kau je dekut. lalalala ;)

ooh dxanna said...

butik kitschen kat mana eyh????

Auntie Nenet said...

dyanna.. kte g dkt mines je.
tp ritu tgk dkt ts pn ada ;)