Jul 30, 2011

geng CAT

our last date before fasting month.
best sangat dapat lepak2 dengan dorang.
datang sengal sorang2 kan, memecahkan sunyi dalam rumah tu.


fana : reen, aku reendu masa kolej dulu la. da lama tak masak ramai2.
jom pergi rumah dorang nak kita masak spagetti ramai2??
aku : haha.. on je. tapi gaji tak masuk lagi la.
fana : takpe, barang2 semua aku belanja.
aku : yeehaaaa..... ;)


aku gerak sama2 dengan kak ct.
dapat pun makan askem mekdi. thanx kak ct.
*langsai hutang eh, HEHE*
jumpa fana and dayah dekat stesen setiawangsa,
then gerak sama2.

............

okayy memang heaven time tu.
makanan melimpah ruah. kenyang gila.
dengan kek tiramisu (kak ct belanja)
nugget tempura (ain suka sangat)
air twister, oren juice,
french fries lagi.. nyam2.


* see, makanan sampingan bukan maen banyak gila.
duduk lepak2 tu mulut tak henti mengunyah sambil tunggu main dishes pulak.
so apa lagi spagetti tak habis la makan.
makan sambil tengok cerita hindustan, auwww
DIL WALI DUWALI LIJANGAE *guys, betul tak eja tuh?
so romantic!


then dengan cadangan ain ke dayah (blurr jap),
lepas habis melantak kteorang pergi melalak.
yeehaaaa!


*****

yela mesti la gambar aku sebagai pembuka bicara. aceceh


tuan rumah dengan yaya. yaya chomeyl, suka dekat aku.. haha


dah2.. balek2. no more pic, semua dekat camera kak ct. huhu
ni dalam kereta, sempat jugak snap pic kan. heee
otw balek.


my bgff


sama tak muka kami? hehe sayangg kak ct!


muka macam jiran sebelah rumah.. ain cakap. haha


thanx a million lemon to ain sebap hantar aku balek.
biasa lah orang takde transport ni kan. sobsob*
overall, i'm happy so damn much!
realy had fun tang nyanyi ramai2 tu kan.
- cinta di akhir garisan - standing in the eyes of the world - zapin usik mengusik -

ooh yeahh! plan nak berbuka sama2 nanti. tunggu ye.....
lot of love guys <3

wuuppssss! baru perasan pic dayah and ayu takde lak.
hahaha sory guys.. tula siapa suruh tak mencapap dekat camera aku. ngeh2*
jangan marah tau.. next tyme okayy!

4 comments:

Anonymous said...

yah..
we have a lot of fun that day right..
smpai ain pn ssat anta reen blik..
ble nk lpak2 g ni..
ritu wktu dlm kete ain..
byk cite yg x abs g an..

Auntie Nenet said...

hee akk!!! haha twu xpe.
da smpai bangi da. haha
dorg kte nk brbuke sme2 nnt.
nex wik la...

biskut kelapa said...

haha..sori bnyk2 reen..
gue enggak ckp lagi jalan2 ni..
hehe..tunggu setahun skit..hehe

Best ooo kuar ritu..
tak puas..nak lame2 lagi..hee

Auntie Nenet said...

haha xpe2.. nnt ak jdi co pilot kau.
dgn2 kte sesat. huhu

tula psl. so psni bukak pose make sure sume ad lgi kayy.. hehe