Jul 5, 2011

sexyy!

WOW! da dua hari berturut-turut aku puasa.
bukan apa, aku nak kurus balik!!
arrghhhh! gemok gedempol da ni.
tak suka. tak sexyy :(

haha sexyy tak semestinya perlu dedah kan aurat kan.
well, aku bertudung..
but kadang2 sexyy itu perlu untuk keyakinan diri sendiri jugak!
*from my opinion*

contoh lah, i think men who can cook is sexyy!
don't you feel that way >.<

nasib baek awak 'teror' masak.
da ada satu ciri2 yang saya suka.
ceitt, kembang kempis la tuh baca entry ni.
btw, saya suka la tengok awak left handed. hekhek
beter hold dulu eh relationship ni, senang takde gaduh an an... :)
mode : berbunga2

 okayy, berbalik kepada puasa..
semalam first puasa setelah beberapa bulan tak puasa.
agak lama aku tak puasa,
bila puasa balik rasa macam nak pitam.
bapak lapar!

well, bila kebulur ni time berbuka la yang paling ditunggu.
first time aku rasa azan maghrib paling lambat. hukhuk
suka sangat sebap mama masak telur scramble dan ayam masak satay untuk aku. yeehaaaa!!
(papa cakap aku macam da 10 hari tak makan bila berbuka tu)


pape pun, nak ada perut sexyy macam Aly Michalka dalam cerita HELLCATS.

*PERAH SANTAN BETUL*

haha! perasan sekejap...
da lama aku tak tahu apa erti lapar.
yela, kalo rasa lapar sedikit aku da makan or menguyah something.

mana tak gemm... hukhuk
okayy reen. chaiyok2! bole kurus..
kurus itu sexyy, but not kepeng okayy. haha

6 comments:

Cik Jelita said...

lalalaaa... hihihihii... testine je ni..
wow , lawa blog awak.. :p

Auntie Nenet said...

hekhek tq cik jelita....
awk mmg suke post jiwang2 eh skg >.<
haha

Anonymous said...

sape la left-handed tu kan....

Auntie Nenet said...

huhu xtwu la anonymous... haha

Anonymous said...

orang kata kalu left-handed nih pandai masak2...

Auntie Nenet said...

ooh yeke... kmu left-handed ke anonymous??
eh jap, masak2? haha