Sep 21, 2011

GOSSIP GIRL and friendship!

Gossip Girl, who love this tv show???
*put your hands to the air*



well, talking about Gossip Girl...
starring of two hottest and gorgeous girlfriend.

the blue one is BLAIR WALDORF (B), the red one is SERENA VAN DER WOODSEEN (S)


so suweet right? auwww just like us <3
yea2, both are charming plus they were Queen of popularity.
they were like, best friend forever!
i love B, she's sweet but confident.
well, S remind me of my bgff.


SYAZANA SHAHIMI
*TEMAN PELUK CIUM*


love this pic syg. both of us looks alim. haha



remember this time? aku temankan kau pergi stalker orang dekat shah alam. haha
pastu teringin sangat nak makan steamboat, beli banyak2 pastu tak habes sebap kuah dia pedas =.=

mula la godek2 album2 lama.
miss her so bad ;(
yea, we have been friend for almost 7 years kot.
since 2005.
kami kenal di sekolah teknik.
she sits beside me.

*************
- back to high school -

haha teringat pulak bila time english aku suka tido.
and she covers up for me.
and hell yeah, time exam kteorang suka tiru.
kteorang tukar2 jawapan.
and honestly, time final SPM kteorang duduk sebelah2 kot.
dan kteorang boleh pulak discuss.
wupppsss na, soryy aku terbocor kan rahsia kita la. huhu




semalam tiba2 aku teringat dekat dia.
lama gila kteorang tak gayut on the phone.
dulu suka gayut 2 3 jam dengan dia.
da macam call bf pulak.
(biasa la dua2 takde bf kan)
but sometimes dia call aku pulak.
(biasa la dua2 pakai bil kan)
then, i grabbed the phone.
tapi gayut tak lama la.
i want to know her life right now.
suka je bila dengar dia cerita.
*na, kau tahu la bila kau start story macam mana kan. haha SEMANGAT!


btw, na aku nak claim hadiah aku ni. hehe
you said you already bought my gift from london kan.
and only you and me has it.
*yeke babe? tak sabar nak tengok!
macam boleh agak je hadiah tu. hehehe
lagi excited bila kau cakap kau bawak je hadiah tu pergi mana2 sebap takut nak jumpa aku, boleh terus bagi.
that's so suweet syggg.
terharu nyahh tau.. aauuuwww~
tak sabar nya nak jumpa syg aku ni.
hope this sunday jadi lah plan kita kan na?


last but not least, this is our favourite pictures.
sebap ni pic masa zaman kanak2 riang. haha




this pictures has been inspired our relationship ;)


nice isn't it? so suweet...
na, lepas ni kita kena snap pic hugging pulak la ;)

aku sayang kau na. sayang sangat2.
thanx cause cares for me.
you know me so well.
i always MISS YOU, you know that.
you are the best girl friend ever!
thanx cause hold this relationship till now, hope our relationship will long lasting sampai kita tua. amin ;)

ppsstt na, nanti kau kahwin jangan lupa jemput aku tau.
nak jadi made of honour boleh. aauuww ;P

XOXO, OUT!

2 comments:

Suhami Ahmad said...

haa...jangan gosip2...huhu

baby afny said...

Suhaimi... apo2 yolah =.=
haha best pe gossip. laki pn kuat gossip kn ;)