Mar 25, 2012

first gath : GBS

last saturday, aku ada pergi gathering blogger.
gathering Geng Blogger Sengal.



first time la join benda2 macam ni.
tapi memang best even tak kenal kan. hahaha buat muka tak tahu malu je. errkkk
yela aku ni bukan reti sangat berborak2 dengan orang.
kena bergaul lama baru sifat pemalu dalam diri aku ni boleh ditakis. haha








tak kenal maka tak cinta bak kata pepatah tu.
so aku join la sebap nak merapatkan lagi ikatan silaturrahim antara ahli2 group. haha


orang kata kalau jumpa depan2 baru nampak keikhlasan berkawan tu.
lagi satu dapat kenal kawan baru yang mana sebelum ni memang kita tak kenal dan tiba2 dapat berborak2, best kan.




yeayy dapat kumpul kawan baru ;)
thanks GBS.
















25 comments:

SM said...

macam geng bas sekolah tertinggal bas di tengah panas mentari...

reen afny said...

hahaha ooh mentang2 nama short kteorang gbs. ceitttt haha

SM said...

mula tengok tajuk, ingat cerita pasal geng bas sekolah...

reen afny said...

hahaha tumpang glemer geng bas sekolah....

SM said...

patut pun masing2 perangai semacam je. hahahaa!!! kbai.

reen afny said...

semacam..... hahaha tettt. hamboiii suka ek kutuk aku.. hurh kbai

SM said...

aku puji la wei!

reen afny said...

hehehe satu bintang untuk itu.. trimas ;p

Telor Power said...

rajin ko reen....hahaha

ralphrazaq said...

sm - itu la pasal...mula-mula aku pun ingat GBS stand for 'geng bas sekolah' hahaha..ler, gath main boling je ke? ingat aktiviti lasak....ceh

.: iEyLa :. said...

terbaik!!!
jmpe next gath.. :)

reen afny said...

tp.. haha nanti kita buat la gath jugak. itupun kalau SM dgn ralph nak jumpa kita la kan. sobsob

reen afny said...

ralph... haha siot jee.. ada la benda2 laen jugak. makan2 dengan tukar2 hadiah. malas nak letak pic. hihi

reen afny said...

ieyla... hehehe jumpa next gath!!! ;)

ralphrazaq said...

reen - tak nak join kalau buat aktiviti budak2 macam gbs..oopsss hahahaha!!!

Pondok Usang said...

seronoknyaa sesekali berkumpul..

reen afny said...

ralph.. haha kau memang. taknak sudah. bwekkk

reen afny said...

Pondok Usang.. tula pasal. nama pun gathering. memang skali sekala jela dapat berkumpul camni. hee

dEwy said...

2nd Picture, looked at yourself. ;p

reen afny said...

dewy... jeng jeng jeng... time tu terkejut tetiba ada orang lompat. selamat muka aku nampak... ekekeke ;p

MaYa MustWany said...

tiba2 menyesal lak xjoin.kikiki

reen afny said...

maya... hihihihi haritu orang offer pergi sekali jual mahal. huhuhuhu

naiemah_ramli said...

untung laaaaaaa blh jumpa2.. :P

MaYa MustWany said...

hihihi..segan2..kikiki..
insyaAllah next time klu de rzki.kikiki

reen afny said...

hakhak gedik la hang kan...