Mar 4, 2012

entry untuk...

okayy disebapkan pembaca2 gua suka sangat adele,
gua buat entry ni khas untuk bro SM sebap dia kata adele ni awek dia. kuang3
aku nak kau gelak guling2 cepat. hehe

just for fun tau! enjoyy~~



aku tengok video2 ni memang gelak je memanjang.
ni siapa yang tak paham siapa ni??? haha
cara perempuan japan ni cakap macam lidah dia pendek. haha
tapi pelat dia laen macam kan?

so aku tengok la dekat comment.





ooh patut lah. tapi bila ushi reveal terkejut adele kan.
yang lagi buat aku rasa pelik bila lelaki japan tu relax je, tak gelak langsung dengar cara member dia cakap kan.
mesti ada something ni. haha
















13 comments:

hafiz hafizol said...

saya pun minat adele.. huhu XD

reen afny said...

hafiz... hehe yeke. so entry ni untuk awak jugak. hehe

Telor Power said...

ko reen, kalau SM masuk sini mmg kena bahan la ko pasal exposed kan awek dia nie

reen afny said...

hakhak saje nak bagi dia gelak guling2... hehehe

kelakar kan video2 ni.

SM said...

apasal aku tak perasan sama ini entri? woi, siapa berani main-main dengan adele aku ha...!!!!

reen afny said...

ceitttt entry dah basii baru nak komennn... hurhhh majok*

yela tu tak perasan.. bwekkkkk padam muka. ekekekeke

SM said...

aku tak boleh sabar dengan orang yang buat bahan kat adele ni! kau nak kena?

reen afny said...

hakhak bukan aku yang kenakan dia pun. aku tunjuk kat kau je. ekekeke

tapi kelakar kan tengok. jangan cakap kau tak gelak.... tipuu laa

SM said...

aku tak gelak, aku marah je.

reen afny said...

booooo delete komen. booooooo!!! haha

reen afny said...

ehhh, aku ingat kau delete komen kau tadi sebap tak appear pun. ceitt tertipu aku dengan blog ni. haha apeedaaa tipu tuan punya blog. haha

SM said...

hahaaaa...! tu la, orang muda zaman sekarang main serkup je. rilek la dulu. tunggu barang seminit dua. kan dah terkena. hahahaa...!!!

reen afny said...

hahaha hamboiii perli nampak. bwekkkkk kbai...