Jun 29, 2011

MENGADU

kumpul mood dulu bila nak buat entry ni...
sebap manusia2 ni realy annoying. haha

i feel DISAPPOINTED with certain people who keep messing with my life.
da la korang tak kenal sangat aku siapa,
hanya kenal pada nama tak cukup lah weh..

paling menyedihkan bila, aku ni kawan baek gf korang.
durh! pathetic betul la korang ni.

yea yea, i keep saying... lantak korang lah, ada aku kesah?
padahal memang kesah pun, terasa kot.
aku tak pernah nak interfere life korang. even aku tahu je korang tu lagi teruk. jerk.
asal korang macam menyibuk life aku?
siap kutuk2 aku dekat ex bf aku apehal?
DAN siap hasut gf korang supaya tak kawan dengan aku?? demm gila!

memang rasa nak maki2 je depan muke korang ni kan..
padahal ramai lagi kot perempuan2 yang kapel twice or even more than that dengan kawan2 korang.
kenapa aku jugak yang korang nampak macam biatch sangat?

ingat aku tak terasa ke hurh? dan ingat aku tak tahu ke yang korang tu suka kutuk aku. demm!

okayy maybe aku diam je jangan ingat aku tak tahu.
kalau aku balas balik bukan ke perangai aku dua kali lima je macam korang?
ooh tidakkk... tolong la.
cukup la korang je jahat, aku taknak masuk campur.

PLEASE EH GUYS... JANGAN JADI PEREMPUAN BOLEH TAK?
da puas mengadu dekat blog sendiri. haha
lega hati aku.
ok bai..

6 comments:

dEwy said...

alahh reen, kadang2 lelaki memang suka sangat over dari perempuan. Well, they searching for innocent and virgin one but kat belakang sapu jugak minah2 sengkek.

Chill sis.. nothing to lose dengan depa2 nih.
:)

Auntie Nenet said...

twu xpe... nk mengutuk org padahal diri sendiri lgi teruk kot. an an?

btw, im hppy wit my life now even ad jgk certain2 people menyibuk kan. haha

EdIfArHaN said...

panas.... hahahaha

Anonymous said...

saba reen saba. haha. bese la tuh sume kann. chill :D

Auntie Nenet said...

edi.... pe panas2? amboiiii sempat sakat org kn. tumbuk karang....

Auntie Nenet said...

Anonymous... biase? salu bwt kt org eh? haha
sabar la ni. kalo x da lme delete dorg kt fb ngan hasut gf dorg tu. hahaha jht2 >.<