Jan 20, 2012

tahukah anda???

"Setiap pagi sedekahkan Al-Fatihah kepada kedua ibu bapamu (tak kira masih hidup atau telah tiada) nescaya pintu rezekimu akan terbuka buat kamu..."

- Dato' Dr. Fadzilah Kamsah

19 comments:

ralphrazaq said...

selepas solat...doalah untuk kedua ibu bapa..insyaAllah

reen afny said...

setiap masa... nak tido pun aku doakan untuk mereka ;)

ralphrazaq said...

bagus lah....mudah-mudahan diberkati

reen afny said...

insyaAllah amin ;)

SM said...

tahukah saya?

oh, tak tau pulak...

dulu mak ayah aku selalu doakan aku jadi manusia berguna. ternyata sekarang dah makbul. tapi...

reen afny said...

tapi kau jahat sikit ke?? hoho

Emmet said...

wah, entry yang menarik, blog ni pun lawa, keep up the good work! :D

SM said...

...dah besar jadi manusia berguna tapi kadang-kadang kurang berguna.

Telor Power said...

rezeki ko dah murah jgn lupa blaje cekelat kat reen

Telor Power said...

rezeki ko dah murah jgn lupa blaje cekelat kat aku,reen......

Caythrine Amanda said...

thats rite dear!!!

reen afny said...

emmet... thanksss. blog kamu pun lawa ;)

reen afny said...

SM... haha takpe. kita semua bukannya sempurna. kadabg kala tersilap langkah juga. huhu

reen afny said...

tp... belanja reen? ni mesti kurang fokus kan. haha

yela.. belanja makan kek choc kan?? haha

reen afny said...

caythrine... jangan lupa amalkan yea ;)

Telor Power said...

ceh,,,,,aku blanje bila aku setelkan utang blanje ko kat aku dulu. hahahaha

reen afny said...

hahaha bole je tapi bila????

Telor Power said...

nanti setup bila semua free

reen afny said...

woww... cantekkk. ok bro