Jan 4, 2012

ketar lutut aku doii. durhhh

hari isnin lepas,
lepas keluar dari office, betul2 dekat simpang ada pegawai JPJ buat roadblock.
aku da cuak da. kereta depan aku kena tahan.
asal aku nak cuak pulak??
macam ada buat salah je kan. haha

monolog : selamat da pakai sit belt awal2. kalau tak free2 je dapat surat cinta daripada pakcik JPJ tu kan. haha


on the way nak balek tu, macam biasa la.
suka drive syok sendiri tau. haha

lepas lalu bumper, aku dengan ghairahnya press minyak.

tiba2, keluar satu kereta myvi cream colour.

SIAL! terkejut aku!
dengan pantasnya aku menekan break.
tak pasal2 emergency break dekat situ.
apa lagi dengan sekuat hati la aku tekan hon kan.
semua orang tengok...

aku rasa kalau break kereta haus memang aku melekat dekat kereta dia.
memang gampang gila perempuan tu.
perempuan ca ya nun alif.
yang aku bengang tu dia tak pandang muka aku langsung.
aku rasa macam nak kejar je dia.

angkat tangan or say sorry it's enough for me.
ni tak pandang langsung.
lagi membara hati aku.
arghh geram pulak aku cerita pasal ni...

actually perasaan aku time tu memang aku nak langgar je dia.
tapi aku terpikir nanti kemek pulak casey kan.
dengan aku ni still under P license. durhhh
mesti macam2 nak kena settle nanti kan.
*bukan nak pikir nyawa kau terbang kan. pikir kereta lak =.=


tu yang aku break emergency tuh...
seriusly dekat gila kereta aku dengan kereta perempuan tuh! hurh...
memang ketar lutut aku kot.
da lah gigil cuak masa lalu depan pegawai JPJ tu tak habis lagi, tambah pulak dengan gigil nak kena langgar.

aku ingat kau sampai bila2 perempuan ca ya nun alif!!!
memang kau tergolong dalam road bastard!

*****

aku macam perasan one thing la.
ada je manusia2 nak buat aku marah time aku tengah bawak kereta kan.
asal heh =.=


bila ingat balek, kalau aku tak tekan break mesti aku da arwah kan.
tak pun paling simple pun kaki kena simen. haha
hmm hmm so sayangilah orang di sekeliling anda sebelum terlambat. wassalam~












4 comments:

SM said...

1st!

bukan sebab ada orang orang suka buat kau marah bila bawak (pandu) kereta kot, tapi sebab kita gagal kawal emosi. aku pun macam tu... `road bastard', ptuuii...! (aku tolong kau marah dia)

reen afny said...

haha siapa lagi nak komen blog aku kalau bukan kau...

ye kot. semalam aku tengah parking boleh pulak mamat ni naek motor langgar side mirror aku. bengang gilaaa...
rasa macam nak jerit dekat muka dia "weh, aku bayar kereta ni untuk kau langgar je ke?!" dem...

haa tahu takpe. bengang aku ingat muka perempuan ca ya nun aliff tu do..

SM said...

sabo, sabo...

reen afny said...

baek.... huhu