Aug 26, 2011

koleksi LAGU RAYA!!!

woww!!! raya da nak dekat lah.
harini memang mood raya aku berkobar2.
dari pagi aku cari lagu raya nak letak dekat blog. hehe
lagi2 harini last day kerja. yehaaaa!

apa lagi, jomm dengar???



       lagu ni yang paling aku suka dengar bila raya.
       sedih weh rentak dia. hukhuk


alahai chomeyl je rentak dia, lagi2 ziana zain yang nyanyi.
suka2....



okayy yang ni sedih jugak la.
lagi2 kalau tengah clash tu kan, pastu dengar lagu ni.
mesti rasa macam nak menangis pun ada. hahaha



suka lagu ni. melodi lagu ni macam ada rasa keinsafan kan. hehe
gabungan yang ideal sangat2.



suweet sangat rentak lagu ni.
suka la raihan... ;)



haha lagu raya ni memang akan berkumandang tiap2 tahun.
ramai kawan2 aku suka lagu ni.
(okayy terpaksa letak =.=)


olololo girang je kan rentak dia. hahaha
buat semangat raya betul la.


haaa yang ni kalau korang duet dengan kekasih korang kan, mesti suweet.
jomm karok lagu raya???
siapa sudi jadi awie?? aku jadi ziana zain kayy, da cop dulu. hehehe



hukhuk sedih2. ni lagu minta keampunan la.
siapa yang bergelar anak, moh tujukan lagu ni khas buat orang tua kita jom?


haha disebapkan ramai kawan2 aku yang study abroad, so lagu ni untuk korang kayy. cepat2 la pulang ke malaysia, beraya sama2 jom???
p/s : aya, jangan menanges pulak dengar lagu ni. lalalala ;P


hesh... lagu ni buat aku nak joget la.
ewah2... hekhek


tak tahu nak cakap apa da..
tapi lagu ni fun jugak dengar kan?


nak wish dekat korang (yang baca2 ni)
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI.
maafkan aku kalau ada tersalah and terkasar bahasa sepanjang persahabatan kita.
takpe, aku da maafkan korang da pun.
*sambil hug*
sayangggg korang sebap jadi kawan sejati aku.

btw, nak heboh ni...
tahun ni aku balek kampung! yeyeh!
*setelah beberapa tahun tak balek kampung*
tapi.......

balek masa raya ketiga.
sehari je ponggg... da lah balek hari pulak tu. =.=
semenjak arwah atok aku meninggal, memang da lama tak balek kampung.
nenek aku pun tinggal dekat KL kot. advance tak? haha
so memang aku takda kampung.

siapa jadi laki aku nanti untung lah.
tiap2 tahun beraya rumah dia, balek kampung.
siapa la tu kan??? lalalalala ;)
tetttt! takde kaitan ponggg..

okayy korang, hati2 balek kampung kayy.
ingat orang yang tersayang.... <3
have fun during this eid.

mood : tak sabar nak beraya! yeehaaaaa!!!


2 comments:

Tun Z Tun Salleh said...

bau xder.... org ader... klu aku jadi laki ko tiap2 tahun naik belon blk kg... klu da muak naik belon yunk berenang je lah k... kkandamu nie tggu klat tepi pantai yanjung aru... hahahahahaha

Auntie Nenet said...

xphm la kau ckp..huhu