Aug 11, 2011

spontaneous thursdayy ~ 2

yeehaaaa!!! harini da hari khamis eh???
aku ingat hari rabu. so makna nya....
jeng jeng jeng... esok last day kerja untuk minggu ni!! yeay!


suka suka... best nya.
dengan dengar lagu riang ria ni kan,
tak tergambar perasaan. haha
dengan muka2 sekali senyum time taep ni. ;)

aceceh... semalam tak tentu arah.
well, biasa lah. emotions unstable. hehe
tenangkan fikiran sekejap da happy balek.


weh, padahal happy sebap tengah countdown ni.
lagi setengah jam nak balek kerja kot. yehaaaa!
jangan jelez.
*saya suka bulan puasa sebap boleh balek cepat. hehe


kadang2 aku pun tak paham diri aku ni.
time menangis pun boleh tergelak. haha
complicated ke?
but one thing, everything yang aku buat mesti 'sekejap'.


contoh, aku cepat marah tapi cepat reda.
aku cepat terasa tapi cepat okayy balek.
aku cepat emo tapi cepat happy balek. hmmm....


btw, buat masa ni...
aku selitkan lagu2 koleksi hujan.
dulu time active gig, aku suka dengar lagu2 indie. hehe
and one of my favourite band is hujan.
dekat hp or mp3 mesti ada satu folder hujan. haha
but now, dorang dah jadi band mainstream.
no more gig2 murah. huhu
teringat pulak zaman2 gila dulu, happy je semua ;)
so enjoyy the song!


9 comments:

Tun Z Tun Salleh said...

klu asyik cmua sekejap payah lah kan? tapi pe pon all the best 4 u.......

Tun Z Tun Salleh said...

aku nk tggl koment tapi kat blog nie suh tggl bau jadik aku x blajor g cam ner nk tggl bau.... sorielah k.... tapi klu nk bau gak cari jer kat longkang ke , kat tong sampah ke... lbh kurang sama gak

Zuewairy said...

hari dah jumaat sudaaa..

Auntie Nenet said...

Tun Z... hesh kau ni, mule nk sengal la tu. huhu nnt kte smbg sengal eh? haha

Auntie Nenet said...

Zuewairy... hukhuk mmg la. so mkne nye, esok cuti!!! yeehaaaaa

Tun Z Tun Salleh said...

sengal2 pown ko rdu aku gak

Auntie Nenet said...

haha yela pkcik.. reendu kau gak ;)

Tun Z Tun Salleh said...

lagu indie jer? lagu2 cam metallica ker, sepultura ker? nirvana ker? cromok or yg sewaktu dengannye xder ker?

Auntie Nenet said...

haha xminat. baek dgr nasyid ke lgu rye ke. best jgk... hehehe