Oct 26, 2011

my new babyy, WVY 1039. hihihi

hehehe harini senyum memanjang sampai ke telinga. heee
i've got some good news.
AKU DAPAT KERETA HARINI!!!
yeyeh!
macam tak percaya je yang aku dah ada kereta sendiri.
complete satu asset. hehe

*****
 aku selalu cakap kalau ada member tanya bila nak kawen,
aku akan jawab...
nak kumpul asset dulu. baru boleh kawen. haha


*****

kereta apa???
MYVI BARU LAGI BEST!!!
MYVI WOK OW OW~
(da macam iklan pulak)


 tengok tu parking pun senget. aiyokk...



wuwu my babyy...

i've already got the name for my new babyy.
introducing casey. my new bf, my new life <3

i know it's just a myvi tapi it means a lot to me.
cause everything that i've owned right now,
i've earned it by myself.
dengan tenaga, akal, usaha dan duet aku sendiri.
 that's why bila dapat aku lebih appreciate benda yang aku peroleh tu ;)
sangat worth it!


 mama cakap bila da ada kereta bagai dapat babyy baru.
mana tak nya, kau kena bagi makan la, nak kena mandi kan dia la, nak kena make up kan dia la.
nak kena isi minyak, nak kena basuh kereta, nak jugak tambah mana2 yang patut.
spoiler ke, skirting ke. haha
so, kena start saving untuk peruntukan kereta lah jawab nya. huhu


btw, lepas dapat kereta tu aku pergi melawat adek aku dekat HBKL.
huhuhu bila sampai katil dia.....
aku rasa macam sayu, sedih pulak.
alaaaa ;(
takde orang nak gaduh dengan aku lagi. huhu
tapi overall she doing fine.
no more saket2...
ALHAMDULILLAH...
ada lah bagi kata2 semangat sikit. 
malu pulak nak selitkan dekat sini. wee


aitt, kantoi pulak plastik sit tak bukak lagi =.=


last thing, esok papa suruh aku drive sendiri pergi kerja.
tapi...
tapi...
papa duduk sebelah!!! hahahaha!!!
nanti aku cakap perkembangan nya eh???
cuak pulaksss~~~
takut terhenti enjin =.=



6 comments:

saidatul noor farhana said...

waaaaa....
yayang ku reen dh ada boyfie baru...nk tumpang blh...hehehe...

JImmy said...

Tebaiklah Reen, bila nak bawa aku jalan-jalan ni? Haha.

auntie nenet said...

ana syg... hahaha mst la boleh. nnt kte gi picnic kt pantai au. yeehaaaa!!

auntie nenet said...

Jimmy.... huhu spe ni eh? xknl la. xkn nk bwk jj lak. haha

SM said...

myvi lagi power rangers! dengan sistem navigasi penentududukan sejagat terbina dalam! canggih beb...!

auntie nenet said...

haha sengal. jom2... bwk kau naek myvi bru lgi best! haha