Dec 30, 2011

laaaaa baru perasan...

masa tengah drive...
monolog : asal ada bau tayar pulak dalam kereta aku ni???

pandang sit belakang...
hahaha gelak sorang2.
aku baru perasan da 4 hari aku bawak tayar kereta aku ke hulu ke hilir.
da sampai KLCC kot.
boleh pulak ada tayar dalam kereta. siap bawak jenjalan lagi tu. durhh

hari selasa lepas tayar casey pancit.
aku tak perasan pun, relax je tayar pancit bawak kereta sampai 80km/j.
ada abang tu siap tunjuk dekat aku lagi yang tayar pancit. ceitttt


bila sampai office menggelabah la tengok tayar.
perghhh memang tinggal sport rim je kot.
angin langsung takde.
asal aku tak rasa eh???


so, call la papa suruh datang tengok.
last2 papa pergi kedai tayar beli tayar second hand. wuwu
thanks to my hero, nasib baek papa ada tolong tukarkan tayar. hehe


yang tayar lama tu pam tak tahu nak buang dekat mana.
aku pun letak la dalam kereta, sampai tak ingat.
sebenarnya nak bagi orang cina dekat rumah aku tu.
dia suka menanam, boleh bagi dekat dia.
suruh tanam pokok dalam tayar tu kan. haha
last2 lupa sampai harini. bagus reen~


ni mesti hari isnin haritu punya pasal.
mak aku ajak pergi kilang perabot.
bajet nak beli meja la konon....
meja tak dapat, tayar kereta aku yang hancur, duet aku yang kopak! cisss del!


*****


by the way, harini minah gemok gedempol tu tak datang lagi la.
hari jumaat je kau cirit birit kan. pelik aku...
banyak kerja ni boleh pulak tak datang.

malasssss gilaaaaaa...
da la esok kena datang office jugak.
kerja kerja kerja.

tunggu lah, bonus nanti nak ca alip but. CABUTTT!!!
HAHAHA


baru aku perasan dah 2 minggu berturut - turut aku jadi bangla weh.
ni cuti new year pun kena jadi bangla lagi. demm!
benciii..... time new year la, account deparment je yang kena kerja. wuwu


orang bangla je kerja hari sabtu ahad reen woiii~~













14 comments:

SM said...

kalau kau perasan awal tayar tu pancit, mungkin boleh diselamatkan lagi. ni mesti sebab... sebab...

reen afny said...

tahu takpe... ni sebab racing la ni. haha time tu aku da lambat kot nak pergi opis. press minyak la apa lagi.. huhu

SM said...

...setengah bintang sebab kau tak fokus ketika memandu. negatif satu bintang sebab kau racing! jadi, kau hutang aku setengah bintang.

reen afny said...

HURH..... boleh eh hutang2 bintang?? huhu

haha racing sorang2 je kot. dapat setengah bintang la kan... settle hutang. yeah! hihihi

SM said...

ha, tak fokus punya pasal. matematik pun jadi lemah. setengah bintang campur negatif satu, bukan ke jawapannya negatif satu jugak? ceh! `wok ow ow' betul la kau ni...

reen afny said...

asal lak?? betul la aku kira.
- 1 + 1 = 0
kan aku hutang setengah bintang tadi kan, lepas tu dapat setengah bintang balek. so, settle la. bwekkkkkkk

SM said...

-(1/2)+1=kau hutang aku setengah bintang!

reen afny said...

arghhhh blur akuuu..... da la blur banyak keje. kau lagi buat aku blurr... hahaha yela2. camne nak bayar bintang tu lak???

Niena Farrah-Hana said...

kalau org pmpuan bw kerete mmg xperasan.tau bw je.haha
biasa la eng of year krj byk,blik pon asyk lmbt je.huhu

SM said...

wei! fokus, fokus...!

reen afny said...

misz niena... haha tahu takpe. bila rosak panggil orang tersayang tolong. hahaha

rini pun kte kerja lagi la. menciii..... new year pun kerja ;(
tapi kalau cik misi lagi kerja kan. haha sama jela kita...

reen afny said...

SM... fokus apa pulak lahaaiiii???

Teenager Housemaid said...

haha..
ca alip but = cabut?
hehehe... terbaik..:)

reen afny said...

haha belajar daripada kakak2 saya. ayat baru tu... haha