Dec 6, 2011

entry banyak mencarut... 18SG

pagi2 da bikin gua panasss!!!
aku rasa da berapa kali perempuan ni bagi aku bengang tau.
kau yang buat salah tapi nak salahkan aku pulak.
tak ke macam haram tu!


cerita dia macam ni...
alicia (bos) suruh aku bagi kerja dekat minah ni.
fotostat and asingkan invoice.
okayy la aku da sampaikan.

suruh buat pagi semalam,
lepas tu supplier datang petang tu dia tak siap lagi.
alicia tanya baru la tercungap cungap sambung buat kerja.
padahal dari pagi dok layan fuckbook kau tu dengan tengok movie kan.
macam babeee je.

harini nak hantar dekat supplier laen pun kau masih tak siap lagi kan.
rupanya dia salah buat.
patut la lambat semacam je.
lepas tu dia salah kan aku sebap bagi info salah.
weh bongok, aku bagitahu kau semalam kan.
da tu kau asyik mengadap fuckbook je memang la kau lupa apa yang aku cakap.
focus lari, asyik focus dekat fuckbook je.
okayy la aku diam..
monolog :  maybe betul kot aku salah cakap dekat dia.

okayy tapi muka aku da merah padam da sebap tahan marah.
lastly dia tanya alicia balek macam mana nak asingkan invoice tu.

minah gemok gedempol : alicia, macam mana nak asingkan ni??
aku : ...diam. sambil dengar apa yang alicia nak cakap. sebap alicia duduk sebelah aku je. so, aku boleh dengar la.
alicia : yang kuning attached dengan merah, blablabla...
aku : betul la aku cakap kan!!!


tiba2 aku tersampuk pulak perbualan dorang. wuppss!
aku da bengang sangat da time tu.
tula aku cakap kalau aku tengah marah selagi boleh tahan, aku diam je.
nampak sangat aku da geram sangat da sampai tersound pulak depan bos.
alamksss, habes gaji next month aku =.=

yelaaaa, siapa tak bengang.
betul la bodoh apa yang aku cakap dekat kau semalam.
apahal la bengap sangat kau tu.
sial la. da buat salah lepas tu nak salahkan aku pulak.
aku tahu la apa aku cakap sebap aku selalu buat benda tu.
asal aku buat okayy je, kau tu yang leembaap macam sipuutt babee!
da lah aku siap tolong buat kerja kau kan.
HAARRRRAAAMMMM!!!!

yeee!! tula susah budak bawah umur ni, tahu nak merendek je.
kerja satu apa pun tak boleeeh!
tapi badan dia besar daripada aku la. haha
gemok gedempol tendang masuk gol taek seketul!!!

entry aku yang paling banyak mencarut tanpa ditapis.
hahahaha okayy aku rasa jahat sikit dekat situ.
tapi aku peduli apa kan!

 






8 comments:

saya wanny =) said...

gemok gedempol tendang masuk gol taek seketul!!!




kite suka ayat awk yg neh !! :D
haha

reen afny said...

hadoyy.. wny jangan terpengaruh pulak. ayat lucahss tu. haha

masa kecik2 suka nyanyi lagu tu kalau gaduh dengan kawan. haha kelakar gilaa..

saya wanny =) said...

haha xpe . kite ske . nti kte marah2 nk tulis kt blog blh x kite tiru ayat awk ? haha

SM said...

takde la mencarut namanya kalau word tu semua kau dah sencored. elok kau `bold'kan je. hahahaa...! kau memang seorang yang amat sopan dalam carutan.

reen afny said...

wanyy... hahaha boleee je. sengalsss tu pun nak bagitau.
yessszaaa da ada pengikutt. hahaha

reen afny said...

SM... hahaha aku pemalu orangnya.
takde lah sensored. korang still boleh baca kan. ahaksss

SM said...

boleh baca? sebenarnya sepatah haram aku tak faham apa yang kau marahkan. hahahaa...!

reen afny said...

haaa yeke.. hahaa adehh. ingat dapat baca. takkan tak nampak gak. tipu lah =.=