Dec 19, 2011

kasih sayang kakak membawa ke syurga

harini aku sokong pada pepatah melayu yang mengatakan,


AIR YANG DICINCANG TAK AKAN PUTUS.

semalam (malam) aku bergaduh dengan kakak aku.
sampai buat mama menitiskan air mata.
*so korang bayangkan teruk tak kteorang gaduh ;(
is not like macam perempuan bodoh yang gaduh tarek2 rambut tula. huhu
dan time tu jugak aku bawak kereta.
tengah berang dan2 lah banyak pulak kereta buat taek atas jalan raya kan.
haremmm... break emergency aku doiii
hampir accident semalam. hmm hmm

aku pelik, time aku tengah membara lah time tu jugak la aku tengah drive.
apahal entah.
selamat takde pape. huhu


tapi harini da okayy lah.
ada la some girls things diselesaikan. ahakss
balek nanti ada date dengan dia.

aku sayang kau pi dan aku respect kau.
that's it...
even aku tak panggil kau kakak, it doesn't mean i never respect you.


*****



hmm hmm saket gilaaaaaa belakang aku.
rasa macam nak suruh orang patahkan je tulang belakang aku ni.
demmit sakittttt ;(
nak suruh kau picit boleh pi?? hihihi


aku rasa....
hmm hmm

aku kena pergi holiday lah. hahahaha


okayy, tajuk entry takde kaitan pun dengan apa yang pengarang cuba sampaikan. durhhh =.=









8 comments:

SM said...

sekali lagi kau dah tunjukkan yang kau memang typical malaysian driver. sikap! aku harap kau tak tergolong dalam `road bastard' yang aku selalu dok `puji' tu...

reen afny said...

hihihi mana ada... aku bawak dengan berhemah okayy. kang tak pasal2 mendapat jari tengah pulak. haha

penjajah minda said...

masa aku kecik2 selalu je gaduh dengan akak2 aku.yang kalah semestinya aku sebab diorang twins tag team belasah aku.tapi skunk aku rindu nak gaduh dengan diorang.haiishh

reen afny said...

haha aku pernah terbaca entry kau pasal kau ada kakak kembar. macam cute je... biasa lah kecik2, gaduh tu perkara wajib! hehe

dorang da kawen ke? gaduh manja takpe kan. hehe

SM said...

ok, dua bintang untuk itu.

reen afny said...

yeay! da naek.. haritu dapat setengah bintang je. hihihi

Teenager Housemaid said...

saya tak ada kakak...tak penah rase girls fight lagi..huhu

reen afny said...

awk anak bongsu kan?? best ada kakak.. boleh gaduh2 manja. bila baek, ngadu sikit suruh urut terus dia urut kita. hehehe