Dec 1, 2011

;(

SERIOUSLY SHIT AKU TAKDE MOOD SEKARANG NI!
tadi bukak cimb clicks, tengok gaji masuk sikit.
bulan lepas buat OT pun dapat sikit sebap OT tu pun dorang tolak EPF.
tetttt!!! macam haaarrrrrr!!!
tu yang aku bengang tu.

serius aku tak buat kerja pun.
tengah sedih + tension.
(sedih la sangat kan)
orang busy buat kerja aku sibuk makan choki2.
kalau makan choki2 rasa hilang sikit sedih tu. hehe
lantak ah... bengang gilaaaaa ni.
sampai da nak jadi gilaa da ni =.=


tak sabar nak tunggu pukul 12pm.
nak balek rumah nak makan nasi briyani.
kalau sedih aku memang suka makan. haha
tapi takpe, semalam baru check berat still maintain.
macam tak percaya je still 49kg padahal aku rasa macam da gemuk je ni.
sebap hari2 wajib makan ayam goreng. ahaksss


sekarang aku suka sangat melantak.
dekat fuckbook pun selalu post pasal makanan.
(okay la daripada post pasal ayat2 emo kan)
hahaha aku rasa sekarang ni aku ada penyakit eating disorder la =.=
lantak ah aku nak makan jugak.







10 comments:

SM said...

aku tau kenapa gaji kau masuk sikit je...

reen afny said...

mengapa??? huhuhu aku pun nak tahu ni...

SM said...

sebab
1. kau O.T. tapi bukan buat kerja, main fuckbook je. bos kau dah tau.
2. budak-budak yak boleh simpan duit banyak-banyak.
3. 27% daripada jumlah yang sepatutnya kau dapat, dah kena deduct untuk buat family day tahun depan.
4. nak cover kerugian tin biskut yang hilang masa kes pecah masuk minggu lepas.

reen afny said...

bongokkkkkkk!!! hahaha
weh, aku maen fuckbook pun kerja masih siap. hehe

no 4 tu xboleh belah. haha pesal lak aku kena ganti?? =.=
da tu bersepah sepah biskut kot kat opsi aku tu. semalam baru dapat biskut free 4 packet besar aku rembat. hahaha

SM said...

kau rembat? sebab tu diorang dah deduct awal-awal...

aimaniman said...

salam kenal dan dofollow sini
tak pa dik, next month keje rajin lagi.. untungla kalau makan banyak tp berat mantain.. mesti kadar metabolisme tinggi, sumer dimakan jadi tenaga bukan lemak2 poyo kat badan...

reen afny said...

SM... haha heshh kau ni. dorang bagi la. free je. aku rembat la bawak balek. haha siott eh..

reen afny said...

aimaniman... salam kenal bang.
tula esok sabtu pun kena buat ot. hukhuk da macam bangla lak. haha
yeke. tapi rasa macam gemuk chubby da ni. hehe

SM said...

free? ada agenda tersembunyi tu. kalau tak, masakan gaji kau kena deduct.

reen afny said...

hahaha deduct epf untuk ot... tersembunyi la sangat kan. huhuhu