Nov 8, 2011

facebook, nuffnang dan twitter

perasaan aku pada harini sangat kucar kacir.
aku rasa sayu je.
aku rasa sedih tapi aku tak tahu mengapa.
yang aku tahu aku rasa nak menangis.

buat kerja pun pikir benda laen.
macam2 aku pikir.
tapi aku ni kalau tengah sedih aku tak suka layan perasaan tu lama2.
nanti cepat bosan.
so bila da bosan, tangan ni mula la dok tekan2 apa2 yang tak patut kan.


*****

getting bored with facebook bila da lama tak online.
tapi aku tengok ramai member2 aku da status engaged.
aitt, turn aku bila pulak? hehe
jelez weh sebenarnya tengok. huhu



update blog jomm!
tiba2 aku terpikir nak letak advertisement dekat blog.
hahaha padahal dulu aku rasa menyemak je ada ads ni kat blog.
tapi korang tahu tak bole buat duet with nuffnang ni?
nuffnang ni tempat advertiser nak tayang iklan dorang.
nuffnang target tempat dekat blog2.
tapi aku tak tahu sangat pasal nuffnang ni.
baru nak berjinak2.
actually aku join nuffang sebap nak dapat tiket muvee free. haha
so, kalau korang baek hati dan rasa nak buat amal jariah tu....
sila2 lah click kat ads aku ye.
hihihi satu click satu senyuman. aceceh...


heh, tersenyum lebar ;)
tiba2 tertekan kat web twitter. lalalala.....
aku da lama da sign up twitter tapi tak pernah active pun.
tak tahu la maen natang tu. hoho
tapi da ada 6 follower tu. 
even tak pernah update tweet.
*bangga2...

so, kalau ada twitter.
jom lah tweet2 aku.
nama aku di twitter : neenyshj

dah godek2 twitter.
ada la follower 10 orang.
aku follow orang 16 orang. haha
jangan lupa maen tweet2 dengan aku ye ;)





16 comments:

SM said...

woi, kerja la... berbakti pada ibu pertiwi. haha, macam bagus aku ni!

auntie nenet said...

haha keje mende.. ak nk tido da ni. ngntok weh. kau update entry bru ke? haha

SM said...

kuat tido pendek umur, cikgu senam aku kata...

auntie nenet said...

memandai je... da click ads ak lom? click cpt... hahaha xleh belah paksa org. hihihi

SM said...

apa aku dapat kalau klik? tiket konsert search? kalau ada, sampai guna ibu jari kaki pun aku sanggup. takdo hal punyo la. hahahaa!

auntie nenet said...

hamboiiii... perli nmpk. haha
alaa tiket konsert search ak twu la dorg bg ke x weh. haha
alaaa xnk tekan pun xpela, ak tekan sendiri je. haha

SM said...

gila babas, tak malu tahap dewata klik ads sendiri. hahahaa... ok, aku klik 5 kali sehari, bagaikan seorang yang mandi di sungai yang mengalir di hadapan rumahnya setiap hari...

auntie nenet said...

hahaha da xd org nk click. ak click ah... sengalsssss
wowww... ayat hang. mcm dlm novel2 la. hihihi

SM said...

petikan hadith sohih la. aku dah klik, lepas tu tubik satu window baru. sepantas kilat aku tekan Alt+F4, macam tu dapat reward ke?

auntie nenet said...

haha ak rse ak salah buat la. haha xkuar lgi ads tu. tu kuar web nuffnang je. huhu
nnt ak renew blek code ads tu. kau tekan la byk2. hahaha mekasih abg botak.... hihihi

SM said...

choy!!! benda tak betul sibuk nak suruh aku klik. budak2 zaman la ni.

auntie nenet said...

woi... jgn mara. nnt bertambah botak. hihihi
alaaaa yela. da buta i.t. nk buat camne. haha

SM said...

dah jadi trend dah si nuffnang ni sekarang. tapi aku tak terasa nak buat pulak, rasa macam serabut page aku je. setakat ni apa yang kau dah dapat? kalau orait, boleh la aku try.

auntie nenet said...

twu xpe.. ak tgk rmai bloggers dpt side income n tiket muvee free. haha ak xdpt pape lgi la. bru bwt kelmarin kan. haha
sebelum ni pun ak rasa menyemak je. tp bila dgr dpt tiket muvee free nak buat jugak la. haha

SM said...

ok, bila dah mendatangkan keberhasilan, sepantas halilintar bagitau aku...

auntie nenet said...

HAHA BAEK ABG BOTAK....