Nov 16, 2011

RANTAI KOMEN

hidung tersumbat, pernafasan aku masih tersekat - sekat.
tekak sibuk nak terbatuk2.
dengan tak cukup tido lagi kan.
memang keadaan aku sekarang rasa tak selesa.
telan 5 biji panadol memang melegakan sikit.


harini aku rasa kecewa sikit dengan kawan2 baek aku.
mula la aku rasa facebook membosankan.
so, aku bertukar mood sekejap.


dari pagi sampai sekarang aku terjah blog orang.
rajen pulak aku tinggalkan bau dekat blog dorang. haha
nasib la siapa yang dapat comment2 aku yang agak nerdy dan skema gabaii...
dari satu blog ke satu blog aku visit.
semua blog yang aku visit aku tinggalkan comment.
bersambung2 la merepek aku kan.
lantak la dekat mana2 comment asyik terpampang muka aku je.
rasa la korang... HAHAHA





17 comments:

firdaus yahya said...

blog aku tak pun?

SM said...

biasa la gila glamer.

Suhami Ahmad said...

hihi...atok singgah sini kasi bau jugakk :P

reen afny said...

daus budu... haha kau bwt private npe? aku nk msuk pn xbole. invite aku tau!

reen afny said...

abg botak.... hoiiii maen kasaq nampak. haha kena perli lagi. haha

SM said...

bukan perli la... kata-kata pujian kasar namanya tu! bangga la sikit weh aku puji ni. hahahaa!

reen afny said...

atok... haha patut ada bau atok kat sini. haha ;P

reen afny said...

haha taknak kalau dpt pujian yg camtu buat pe. huhu

SM said...

itu adalah pujian separa ikhlas yang mampu aku bagi. lebih-lebih tarak!

reen afny said...

hahaha taek je... mana bole kenakan aku dekat blog aku sendiri.
bagi chance la dekat tuan blog nak menang. haha

reen afny said...
This comment has been removed by the author.
SM said...

tak pernah termaktub dalam undang-undang haji bakhil terma yang sebegitu.

reen afny said...

haha baru punya undang2... kena ikut tau ;P

SM said...

aku terpaksa follow, tuan tanah kedaung punya blog.

reen afny said...

hahaha bagusss... bertindak mengikut arahan ;)

Fara said...

5 bijik panadol? Biar betul...

reen afny said...

kak fara... betul kak. tp takde effect pun. hukhuk ingat nak telan 10 biji terus. hihhi