Nov 14, 2011

STRESS part three

haaa stress yang ni aku paling stress nak handle. huhu
memang aku rasa jelezzz gilaaaa.

kakak aku lah.
dia nak pergi holiday dekat melaka.
dia baru bagi tahu aku harini.
nak pergi hari rabu ni.
pffttt! nak ikutt wehh!

macam mana nak pergi.
cuti tak apply lagi.
siot lah! nak pergi holiday senyap2.
padahal before this dorang ada war2 kan nak pergi bercuti dekat melaka.
tapi tiba2 dorang kata dapat menginap free dekat apartment dekat2 dengan pantai, tu yang aku excited nak join.
teringin sangat nak pergi pantai..
memang stress aku dengar. huhu
kat tempat aku ni, kalau nak apply cuti.
kena apply at least dua minggu awal.
choyy! taknak bagi aku ikut lew teww ;(

stress ni boleh dilabelkan sebagai : stress tak dapat pergi holiday or stress kena tinggal, baibai! hahaha






2 comments:

SM said...

stress dengan benda yang tak stress macam ni! ceh!!!

reen afny said...

haha stress weh xdapat join pergi holiday.... huhu