Nov 11, 2011

welcome sebelas sebelas sebelas!

well, seperti yang kita tahu harini 11.11.11.
ramai sangat orang post pasal date harini.
tarikh keramat la konon bagi dorang.
tapi tak boleh belah bila ada orang getting married harini.
hari jumaat kot. 
macam pelik je kan.
sebap selalu kan orang buat majlis kahwin hari weekend.
buat hari biasa siapa yang nak datang. haha
(opinion aku jela)
kalau da nak kahwin sangat takkan nak halang pulak kan.
orang nak bina masjid, takkan nak halang orang buat niat baek lak. huhu


tapi aku ada terbaca di blog.
yang tarikh harini 11.11.11 adalah hari kebangkitan anak setan dan dajjal yang akan memerintah dunia dan orang akan memuja-muja pada hari keramat yang beratus tahun Wiliam satan tunggu-tunggukan.


so, jangan nak sebelas sebelas sebelas sangat lah! hahaha


apa2 pun it's just a date kan.
jangan nak bangga2 or kecoh sangat okayy.





*****

btw, tahu tak nyah semalam mati2 la aku ingat kan harini hari khamis.
so aku iron baju seluar. 
not kurung. demm!
hilang keayuan untuk sehari.
kan maniss kalau berbaju kurung.
baru nampak perempuan melayu terakhir. hehehe
asyik pelupa je aku ni.
susah la... umur semakin meningkat ke. huhu







8 comments:

SM said...

baju kurung ada hari tertentu?

auntie nenet said...

ak hanya pakai baju kurung pada hari jumaat jela. hehehe
ak bukan keje govt kena pakai baju kurung je. huhu

SM said...

oh, baju kurung hari jumaat je. aku rasa simpati kat hari isnin. kenapa, sebab jumaat penghulu hari ke?

auntie nenet said...

xpaham la bang.. huhu
apa kau merepek ni?? haha

SM said...

yela, kau pakai baju kurung untuk hari jumaat je. macamana dengan hari isnin? kesian la wei hari-hari yang lain tu tak dimeriahkan dengan baju kurung...

auntie nenet said...

hehehe da muak pakai bju kurung tiap2 hari masa study dulu. rasa batak lak bila bole pakai baju seluar masa kerja. haha

SM said...

muak? (tepuk dahi)

auntie nenet said...

HAHAHAHAA!