Nov 17, 2011

QUOTE#

"hidup mana yang tak dilanda badai, baru kenal erti rasa hidup" - A. Samad Said

21 comments:

Anonymous said...

sangat glamer!

Anonymous said...

sangat glamer!

reen afny said...

haha diam ah... nak perli lew tewwww~

Anonymous said...

aku puji la!

reen afny said...

hahaha terima kasih abg botak!!

Anonymous said...

moga terus glamer sepanjang masa...

reen afny said...

haha taknak aku glemer! (dalam hati, amin3!) ;P

Anonymous said...

jadi, apa plan kau sekarang dalam menuju profesi yang glamer selain copy & paste quote orang lain? hahahaa!!!

reen afny said...

oii2 tolong sikit. tak maen ah copy paste. ayat amek drp buku A. Samad Said leww.. huhu tak habes2 perli aku. huhuhuhu

Anonymous said...

sama la tu...

reen afny said...

hehe aku menyebarkan je kat kawan2... hihi

hafiz hafizol said...

ehemm.. wah suwit korang.. siap leh chating2 lg kan kat komen.. ngeh3

reen afny said...

haha ini la guna sahabat blogger. jom join... hahaha

Anonymous said...

kalau kail panjang melebihi sejengkal, silakan...

reen afny said...

tak paham la.. mksud kau, kawan biar beribu???

Anonymous said...

kau budak-budak mana paham. tau nak glamer manjang... (ha, kan dah kena)

reen afny said...

haha glemer la sangat kan... kat blog aku pun aku terkena. wakenabeb!! haha

Anonymous said...

kalau nak glamer, kau mesti sanggup kena `puji'...

reen afny said...

haha puji habessss!!!! ;)

Zaira Fadzil said...

hai reen! graf yang i lari2 tu bukan sbb treadmill.. sbb i pakai nikeplus punya app.

reen afny said...

ZF.... hyte zaira! ooh nama dia treadmill ke. xtahu. hehe
ooh macam best je tengok... hehe