Nov 21, 2011

selamanya.. selamanya.. selamanya HARIMAU MALAYA

GOOD JOB HARIMAU MALAYA!

jadi lah tengok bola sorang2 malam ni.
ramai pulak update status pasal bola.
mostly dok mengutuk pemain2 indonesia.
yela mana tak nya, maen macam celaka weh. haha

tapi chomeyl je bola captain harimau malaya tadi kan.
slow je tapi masuk jugak.
memang rezeki malaysia kan.

suka pulak tengok dia. dan2 ;P

pernah dengar nama badrol bakhtiar ni tapi tak tahu muka dia.

apa2 pun aku setia dekat bf aku sorang ni.

ooh abang singa laut. loveee you lah amirul hadi zainal. hahaha
*tetiba meroyan sekejap



btw, malaysia menang bola harini, agak2 esok cutii tak?
nak cutiiiiiiiiii. plssssssss PM cepat lah umum cuti. hehe



suka dengar lagu ni, lagu untuk pasukan harimau malaya.



TAHNIAH!






20 comments:

SM said...

tu la dia perempuan kalau tengok bola, bukan nak fokus bola yang bergolek tengah padang nun, tapi galak ukur kehenseman abang-abang rimau tu. nasib baik takde player botak. kalau tak, memang sah kau pun tangkap angau jugak! choy!

reen afny said...

haha adek2 okayy.. bawah 23 tahun kan? haha da tu nak tengok apa lagi. aku bukan reti maen bola pun. hehe

haa tula pasal. kalau ada player botak mesti lagi hangat games tu. haha

SM said...

tau pun. arena yang kelihatan kelibat lelaki botak pasti akan sentiasa tampak lebih hebat.

reen afny said...

haha memandai je... perah santan lew teww~ tapi aku curious, kenapa fakri maen tak hebat pun. dia kan botak. lalalala

SM said...

kan aku dah kata, dia botak secara tak ikhlas. tu pasal la. lagi pun dia punya botak tak cukup true lagi.

reen afny said...

haha aku baru baca la kumen kau tadi. tahu takpe.. suruh dia bubuh rambut ah. mana tahu lepas ni boleh lancarkan permainan dia. haha

SM said...

si fuckri tu, fizikal memang mantap, sebab tu selalu faul, dia ketis sikit je, jatuh berguling macam tenggiling orang tu.

reen afny said...

haha bengong.. lawa ejaan nama dia eh, fuckri. sengal..
yela, dia tinggi kot. lepas tu rajen kejar bola cuma bila tendang bola je tak masuk goal. huhu

SM said...

kau jangan silap, dia rajin kejar orang tu bukan sebab nak ambik bola, tapi tujuan dia nak buat player lawan masuk icu je.

reen afny said...

hahaha sengal. memandai je kau... tapi dia teruk jugak kena semalam kan. tapi still lagi gagah berlari. haha

SM said...

maaf, tu cuma pandangan peribadi aku je tentang permainan individu tertentu. nak komen secara profesional, aku bukan orangnya. aku cuma boleh bagi komen `nganjing' je.

aku rasa dalam dua tiga hari ni nama fuckri dapat search paling tinggi dalam google.

reen afny said...

yeke... woww! tak dapat masuk goal pun takpe lah. asalkan dapat perhatian umum jadi la. haha

SM said...

dia dah start gile glamour...

reen afny said...

tu ayat perli sinis kat aku kan... hurhh

SM said...

aku lebih suka guna perkataan `pujian separa ikhlas' daripada `perli sinis'. hahaaa.... nampak macam berhemah dan budiman sikit.

reen afny said...

pandai la kau.. tahu la part time reporter. huhu yelaaaa aku redhaaa ;( hahaha

SM said...

ohye, lepas ni rimau malaya lawan syiria untuk qualification olimpik, kau kena sokong macam sebelumnya kalau kau betul-betul sudah jatuh sama itu BADdrol.

reen afny said...

eh yeke.. tenkiuu 4 the info! tapi bila weh? haha oraitt cantek. nak buat banner khas untuk abang BAD la. hahaha yeuwwwww!!!

SM said...

ada lagi beberapa player yang tak termasuk dalam skuad sukan SEA akan turut serta, macam wan zack haikal. just fyi.

reen afny said...

hemsem tak? nanti nak google. haha yeke... okay. tapi bila?? nak tulis kat reminder ni. haha