Nov 14, 2011

STRESS part one

arghhh! tak kira nak post tiga entry jugak harini.
harini stress gilaaaa weh.
sampai ada tahap2 stress aku.
nak labelkan la jenis2 stress aku.

label : stress di tempat kerja.

hurh! pagi2 da dapat mesej daripada boss.

*****

alicia : Morning. hari ni sue EL. sebap nak buat lesen and renew ic.

*****

aku macam... shitt!

then aku reply la.


*****

aku : yeke. okay2. looks like i need to replace her.
if anything i'll inform you.

*****


ekeleh! aku punya kerja pun belambak.
nak buat kerja minah ni pulak.
mana tak tension aku weh!!!

kelam kabut aku dibuatnya.
tapi best jugak.
aku suka buat kerja time stress2.
tak tahu asal. haha
daripada time sekolah dulu kot.
aku suka study masa aku tengah tension, baru senang masuk.

talking about sekolah.
aku rasa ramai member2 aku yang having their exam today.
nak wish, nak wish.
good luck guys with your exam.
break a leg!
yang paling penting, jangan lupa baca doa ye.

korang tension jawab exam, aku tension buat kerja ni ;(

sekarang ni...
cuma macam rasa nak bagi kaki je dekat colleague aku ni sebap selalu sangat amek mc.
aku yang da setahun lebih kerja pun baru amek mc 3 kali kot.
kau baru berapa bulan kerja da berpuluh kali amek mc.
padan la kena sound dengan boss. hurh!
da tu menyusahkan aku pulak tu.
sebap aku yang kena buat kerja dia.
macam harrrr!!!





4 comments:

SM said...

budak-budak sekarang, sikit-sikit stress. patut la banyak gejala sosial (pedas tak?).

reen afny said...

haha x pedas pun. aku bukan terjebak dgn gejala sosial pun. hehehe

SM said...

stress aku tengok budak-budak stress sekarang...

reen afny said...

haha siot... perli lew teww.
biase la semua benda nak stress. huhu