Nov 21, 2011

super duper busy

eceh, ayat nak gempak je busy sangat la konon.
tapi still boleh update entry. haha

boleh tak nak mencarut??
fu*ck la. semua kerja aku nak kena buat harini.
due date task semua dekat2. tetttt!
demm! budak ni lak tak datang.
da la kerja belambak, dan2 pulak kau tak datang kan.
kerja kau pun nak kena hadap lagi.
saje bagi aku tension ke apaaa!


actually aku nak update entry yang aku pikir sebelum ni.
da tu takde masa nak pikir ayat.

aku hanya mampu balas comment dekat blog ...sambungan je. haha

aarrghhh! tension pulak.
tak paham. tak paham.
tension akuuuu account niiiii!!!
malasss nak kira.
nak tido je boleh??? hahaha
lepas tu tiap bulan gaji masuk.
(kalau la boleh, berangan jela kan)

tak pernah2 aku tension nak buat kerja.
harini pulak tension semacam kan.
hukhuk cepat lah pukul 6pm weh!

okayy nak sambung kerja. baibai ;(






23 comments:

SM said...

ambik kau! hari tu nak sangat up entri pasal stress sampai tiga part. hahahaa...! aku gelak dari jauh je...

reen afny said...

hukhuk tahu takpe... harini memang stress wehh. seriusly shit! haha suka kau eh aku stress. hurh

SM said...

suka gila babas! tapi kau kena control beb, nanti jadi macam orang yang masalah dia orang lain fikirkan, macam aku bagitau tu (walau pun glamour).

reen afny said...

haha taek punya abg! hamboiii taknak jadi org gilak... fofular sangat. haha

yela.. makan choki2 dulu. hilang stress weh. hihihi

SM said...

aku tau la coklat boleh kurangkan stress. ohye, nak mencarut dalam blog sendiri pun kena mintak izin ke?

reen afny said...

bukan kurang, hilang stress terus. hehe
haaa yela.. kang pembaca tak suka pulak. haha gaya cakap macam ada org baca singgah je kan. hehe

SM said...

memang takde pun...

SM said...

tapi

SM said...

tapi.

SM said...

tapi..

SM said...

...tapi ada la jugak walau pun tak ramai. hahahaa!

reen afny said...

taek la... dia da stat da tapi dia tu kan. huhu

reen afny said...

hahaha terharu nya... siapa la agak2 kan. hahaha kau baca ke entry mengarut aku ni?? lepas ni nak mengarut banyak2. haha

SM said...

kalau takde orang baca pun takpe, sebab aku tau kau bikin blog bukan tujuan utamanya nak cari pembaca ramai-ramai sampai jadi glamour tak tentu pasal kan?

reen afny said...

haha ngek la... kau ingat aku suka mencapap ke. haha alaa, kalau ramai pembaca baru la lagi glemer kan. huhu camna nak bagi ramau pembaca eh???

SM said...

kau tanya orang tak glamour macam aku ni, macamana la aku nak jawab...

reen afny said...

eceh.. belah ah tak glemer. satu entry dekat 30kumen kot. kau tengok aku punya, bape kumen je. tu pun org yg sama. kau jela... sobsob. haha

SM said...

glamour bukan diukur dengan berapa banyak komen. sebab tu aku rajin balas, nampak meriah dan birah! lagi satu, apa nak kejar sangat dengan glamour tu.

reen afny said...

haha aku tak kisah la pasal glemer tu. kau ni... lagipun terlalu exposed dekat blog pun satu probs jugak. kang ada je orang nak buat dajjal kan. betul2... aku suka kumen dekat blog orang tu if orang tu rajin balas. haha

SM said...

ta kisah la sangat, yang sibuk sangat nak jadi stewardess tu apa hal. haaa...

reen afny said...

haha ngek la.. bukan sebap nak kejar glemer la. entah rasa macam best je. kan semua stewardess lawa2. da lah tinggi. macam model gituu. lagi satu bole pergi travel free pe. haha

SM said...

tapi aku pandangan yang amat skeptikal dengan kerjaya stewardess ni. dan sering jugak aku persoalkan moral mereka terutama sekali tentang sosial.

reen afny said...

haha tu da confirm la, memang sooosiall doii.. haha da tu, aku memang tak layak kot. ketinggian tak cukup. haha